top of page

Omgeving

Bed & Breakfast Buytenlust is de perfecte uitvalsbasis om de culturele omgeving van het Zuid-Hollandse eiland te ontdekken "

Natuur

Bed & Breakfast Buytenlust is gelegen in de natuurrijke omgeving van Westvoorne en bevindt zich tussen de kustplaatsen Rockanje en Oostvoorne. Of u nou houdt van uitgestrekte landerijen, het bos, de duinen of de zee, nergens vind u meer afwisseling dan in de omgeving van Bed & Breakfast Buytenlust. Met uitgebreide wandel- en fietsroutes kunt u zelf op ontdekkingstocht door de natuur.

Cultuur

Bed & Breakfast Buytenlust is de perfecte uitvalsbasis om de culturele omgeving van het Zuid-Hollandse eiland te ontdekken. In de kustplaatsen Rockanje en Oostvoorne kunt u bij verschillende restaurants terecht voor een hapje eten en tijdens de zomermaanden zijn er diverse festiviteiten voor zowel inwoners als toeristen. Maar ook de gezellige vestingstadjes Brielle en Hellevoetsluis bevinden zich in de directe omgeving en hebben een vaste plek in de Nederlandse geschiedenis verdiend.

Activiteiten

Het bos, de uitgestrekte duinen en zee op minder dan 5 km afstand bieden genoeg activiteiten voor natuurliefhebbers, actievelingen en lekkerbekken. Met uitgebreide wandel- en fietsroutes kunt u zelf op ontdekkingstocht door de natuur.
Liever relaxen? De brede zandstranden van Westvoorne bieden u het ultieme vakantiegevoel in eigen land. 

bottom of page